PrivatSkiserviceKundeserviceBooking
Hvordan velge rett utstyr ?    Ofte stilte spørsmål    Kontakt oss    Møt oss på Facebook

Ofte stilte spørsmål

Må jeg kunne å stå på slalom for å leie ski hos dere?

Svar: Nei du trenger ikke ha stått på slalomski eller carvingski for å leie ustyr av oss. Vi annbefaler alle nybegynnere å ta en time eller et kurs hos Hafjell Skiutleie for å få det beste ut av skiopplevlesen.


Jeg har ikke stått på slalom på over 10 år og lurer på om jeg bør leie ski eller om jeg kan benytte de gamle skiene mine?

Svar: Du kan helt klart benytte deg av alt slags skiustyr. MEN vi vil anbefale deg å leie moderne carvingski av oss. Vi har alltid nyprepparerte ski som gir deg den beste skiopplevelsen.


Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg nye ski. Kan jeg komme til dere å prøve et par som ligner de jeg ønsker meg?

Svar: Selvfølgelig, vi er behjelpelig med rådføring ved kjøp av nytt utstyr. Vi har et godt utvalg av markedslederne i vår uteleiserie. I tillegg driver vi sportsbutikken i Hafjell og kan anbefale deg ski herfra.


Jeg skal kjøre slalom mens mannen min skal gå en skitur med minstemann. Minstemann er bare 2 år så vi trenger en pulk. Vet dere om noen som leier bort pulker?

Svar: Vi leier ut både pulker og langrennsski, stikk innom dere så finner vi utstyret dere trenger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hafjell Skiutleie er Hafjell's beste skiutleie. Vi har over 20 års erfaring og våre service innstilte medarbeidere står klare til å hjelpe deg!

Hafjell Skiutleie er skiutleien med den beste plasseringen i Hafjell. Vi ligger rett ved siden av Gondolen og Stolheisen i Hafjell i samme bygg som billettsalg og gjesteinfo.

Alltid fornøyd garanti